مدرســـــــــه ی مامان هــــــــــــــــــــــامدرســـــــــه ی مامان هــــــــــــــــــــــا، تا این لحظه: 12 سال و 10 ماه و 16 روز سن داره

مــدرســـه ی مــامــان هـا

اینجا برای تربیت فرزندانمان همگی هم معلم هستیم هم شاگرد!

تربیت جنسی؛ قسمت اول- ابعاد جنسی

1393/9/3 6:17
نویسنده : یه مامان
5,012 بازدید
اشتراک گذاری

ما در ایران در مورد مسئله ی جنسی معضل داریم ولی خیلی راحت صورت مسئله را پاک می کنیم در حالی که بسیار موضوع مهمی است و باید همه در شناخت و برطرف کردن این مسائل قدم بردارید. این مبحث فقط یک تلنگر است که ببینیم با بچه هایمان در این مورد چه کار باید بکنیم…

همه می دانیم که اگر جهت نگاه به سمت مادیات باشد، یعنی نگاه رو به پایین و زیر بنای فکری، مادی است؛ اگر جهت نگاه به سمت معنویات باشد به این معنا نیست که این نگاه اصلاً به مادیات توجه ندارد بلکه مادیت را در راستای معنویت می بیند و نگاه هماهنگ بین مادیت و معنویت است.

وقتی نگاه ناهماهنگ باشد و فقط باورهای مادی بر آن حاکم باشد ، رشد به صورت یک دایره جلو نمی رود و در یک نقطه متراکم می شود و این تراکم در یک نقطه باعث عدم رشد در نقطه ی دیگر می شود. وقتی نگاه مادی باشد این انرژی به سمت نیمه ی پایین چرخه متراکم می شود و در سه حوزه ی جسمی و اقتصادی(مصرف) و جنسی، خودش را نشان می دهد.

Description: http://s1.picofile.com/file/8124318400/%D8%B1%D8%B4%D8%AF_%DA%86%D8%B1%D8%AE%D9%87.png

  اگر دقت کنید همیشه اشکال در این سه حوزه با هم برای ما اتفاق می افتد. زمانی که زیربنای فکری مادی و نگاه مادی داریم، ممکن است که عواقب آن در جسم متراکم شود به صورت پرخوری و کم خوری؛ و یا به صورت مصرف، خودش را جلوه می دهد ؛ یا ولع مصرف به وجود می آورد، یا فقر مصرف؛ یعنی وقتی از تعادل خارج می شویم یا مصرف زده می شویم و زندگی مان فقط مصرفی است و یا فقط تفکر فقر و مصرف نکردن و خسیس بودن ایجاد می شود. ممکن است در حوزه ی جنسی خودش را نشان دهد که به صورت ولع یا نفرت خواهد بود؛ یا ولع جنسی ایجاد می کند که در آقایان بیشتر است و در خانم ها کمتر است و یا به صورت نفرت جنسی است که در خانمها بیشتر از آقایان است.

اولین قدم این است که برای خود ما مشخص شود که زیر بنای فکری ما کجاست؟ و اگر در این سه حوزه تعادل نداریم و دچار ولع یا عدم هستیم، بدانیم که جهت فکری ما مادی است و در نیمه ی پایین چرخه متمرکز شده ایم.

نکته ی بعد یا دومین قدم، نوع نگاه ما به مسئله ی جنسیت است. سه بُعدِ انسان؛ گیاهی(نباتی)، حیوانی، انسانی است.

-    در بعد گیاهی، رابطه ی جنسی یعنی گرده پاشی، گیاهان هم این مسئله را دارند و اصلاً هم چیز عجیبی نیست و یک مسئله ی کاملاً طبیعی است. اولین هدف نیروی جنسی برای تولید مثل و بقاء نسل است و در چرخه، روبه روی خلاقیت قرار دارد که تولید محصول یا فکر است. فکر نکنید که فقط در گیاه به صورت گرده پاشی است بلکه در بعضی انسان ها هم به صورت گرده پاشی است؛ کسانی که بچه دار می شوند بدون این که لذتی از این کار ببرند صرفاً به خاطر این که باید بچه داشته باشی! بسیار پیش آمده که پرسیدیم چرا بچه دار شده اید؟ در پاسخ هیچ جوابی ندارند! یا فقط برای حفظ نام خانوادگی!.

-         در بُعد حیوانی فقط لذت مطرح است و فقط غریزه حاکم است. در این حالت نر و ماده بودن مهم است. رابطه ی جنسی صرفاً یک رابطه ی نر و مادگی است و فقط برای لذت.

-          در بُعد انسانی رابطه ی لذت و حض با هم مطرح است و رابطه ی جنسی یک رابطه ای است که هم لذت غریزی و هم حض روحی را بین دو جنس مخالف، زن و مرد به همراه دارد. مسئله ی جنسی به این دلیل مهم است که به رشد انسان کمک می کند؛ لذت از رابطه ی جنسی کف این قضیه است و حداقل آن است؛ درست مثل قضیه ی غذا خوردن که سیر شدن، کف و پایین ترین سطح هدف غذا خوردن است بالاترین سطح آن بی نهایت است.

 

بنابراین اولین نکته در بهداشت جنسی بچه ها، مشخص شدن نگاه ما است که معنوی است یا مادی و مسئله این است که خود ما در این مورد چه جوری فکر می کنیم و رابطه ی جنسی را چگونه می بینیم؟ چه باوری داریم؟

بحث جنسیت یک مبحث متعالی است و انسان دارای بُعد الهی است. آیا ما اصلاً الهیات رابطه ی جنسی داریم؟ آیا آن را یک رابطه ی رحمانی و الهی و حتی عبادت می بینیم که برای رشد و تقرب به خدا است؟ یا این که آن را یک عمل شیطانی و کثیف و مذموم می بینیم؟ برگردیم به خودمان و ببینیم که چه تصویری را از جنسیت به کودکمان منتقل می کنیم؟

در ادامه متوجه خواهیم شد که رفتارها و بینش ما در مسئله جنسیت چه میزان بر روی سلامتی جنسی کودک تأثیر می گذارد...

پسندها (3)

نظرات (10)

مامان فرنيا
3 آذر 93 10:42
سلام بيصبرانه منتظر ادامه مطلب هستم ممنون از مطالب كاربرديتون
یه مامان
پاسخ
سلام مامان عزیز ممنون از همراهی همیشگیتون
مریم مامان دونه برفی
3 آذر 93 11:18
با سلام و خدا قوت مبحث جالب و مهمی باز شده متشکرم.
یه مامان
پاسخ
سلام مامان عزیز بهمراه سلامت باشید خواهش میشه! توی ادامه مجموعه با ما همراه باشید...
مامان شبنم
3 آذر 93 11:44
سلام بسیار جالب بود منتظر بقیه اش هستیم ....
یه مامان
پاسخ
سلام مامان عزیز با ما همراه باشید...
مامان شاران
3 آذر 93 16:00
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و پوزش میخوام به خاطرتاخیرم و همچنین متاسفم برای خودم که از مطالب کلاس عقب موندم
یه مامان
پاسخ
سلااام به روی ماهتون، به چشمان نمی دونیم چه رنگیتون خواهش میشه! ولی واقعا هر مطلبی که بالا میره، دوست داریم نظر یک یک دوستان رو راجع به اون بدونیم و ما هم از تجربیات و نظرات قشنگ دوستان استفاده کنیم... به خاطر همین جای خالی هر کدوم از شما توی نظرات کاااااااااااااااملا محسوسه همیشه
مامان شاران
3 آذر 93 16:01
از مامانای مهربون و دوستای خوبم که به من سرمیزدند واقعا ممنونم با وجود نبود من
یه مامان
پاسخ
امیدواریم که از این به بعد باشید... وگرنه ما اینجوری میشیم هی!
مامان شاران
3 آذر 93 16:03
اتفاقا این مساله واقعا مهم هست اینترنتی که تحقیق کرده بودم بالاترین امار طلاق و خیانت به خاطرمسائل جنسی است امیدوارم پس برای نسل بچه هامون خودمون درست مطالعه کنیم و اموزش ببینیم و درست یاد بدیم
یه مامان
پاسخ
هم خطاهای جنسی باعث طلاق های روانی و واقعی میشه و هم کوتاهی های اون. با ما توی ادامه ی این مجموعه همراه باشید
مامان شاران
3 آذر 93 16:03
مامان عسل 
4 آذر 93 9:35
وب زیباومفیدی داری مهربووووون
یه مامان
پاسخ
قبل از هر چیز خوشآمد می گیم کلیک رنجه اتون رو به مدرسه ی مامان ها و امیدواریم که شما رو در جمع دوستانمون همیشه ببینیم . ممنون از لطفتون بزرگوار
بابا و مامان
4 آذر 93 18:29
مامان پارسا
8 آذر 93 9:56
ممنون از این وبلاگ مفید ومطالب جالبی که می گذارید من شخصا خیلی به این وبلاگ سر می زنم و از مطالبش استفاده می کنم به خصوص از پستهایی که مستقیما خودم در رابطه با پسرم باهاش درگیرم .این روزها پسرم بیشتر ترس از مردن من یا باباش داره و میگه من نمی خوام شماها بمیرین یا میگه کی ممکنه شما بمیرین ؟خواهش می کنم در مورد این ترس بچه ها هم پست بذارین
یه مامان
پاسخ
سلام مامان عزیز به مدرسه ی خودتون خوش اومدید، خوشحالیم که برامون نظر گذاشتید و امیدواریم که باز هم شاهد نظرات شما و پیشنهاداتتون باشیم. ما از تبادل نظر با شما مامان های خوب چیزهای زیادی یادمیگیریم خب این ترس پسرتون حتما یک علتی داره که بهتره سعی کنید دنبال اون علت هم بگردید،البته نگفتید پسر گلتون چند سال داره، اما یادتون باشه شما باید این نکته رو در نظر بگیرید که اگه خدایی نکرده یکی از اقوام یا دوستان و نزدیکانتون فوت کردن بهتره در مورد مرگشون همه چیز رو برای فرزند خودتون توضیح ندید و سعی کنید اون رو به مراسم خاکسپاری نبرید چون این باعث نگرانی کودک می شه و ممکنه بترسه که نکنه مرگ به سراغ پدر و مادرش بیاد و دچار اضطراب می شه. قبلا به صورت پراکنده مطالبی رو در این زمینه در مدرسه داشتیم اما چشم سعی می کنیم به زودی باز هم به این موضوع بپردازیم. بد نیست اگه فرصت کردید لینک های زیر که درباره ی پدیده ی ترس و همچنین آشنایی کودک با خدا هست رو مطالعه کنید: http://mamanschool.niniweblog.com/post1107.php http://mamanschool.niniweblog.com/post1060.php http://mamanschool.niniweblog.com/post1013.php http://mamanschool.niniweblog.com/post1136.php http://mamanschool.niniweblog.com/post1124.php http://mamanschool.niniweblog.com/post1146.php موفق باشید