مدرســـــــــه ی مامان هــــــــــــــــــــــامدرســـــــــه ی مامان هــــــــــــــــــــــا، تا این لحظه: 12 سال و 10 ماه و 16 روز سن داره

مــدرســـه ی مــامــان هـا

اینجا برای تربیت فرزندانمان همگی هم معلم هستیم هم شاگرد!

آیا بن تن دوست مناسبی برای کودکان ماست؟

1392/12/26 10:28
نویسنده : یه مامان
7,388 بازدید
اشتراک گذاری

پیرو نظراتی که چندی از مامان های عزیز در رابطه با الگوپذیری پرسیده بودند، در ادامه ، مطلبی در این زمینه را با هم مرور می کنیم...

کارتون «بن تن» تولید سال 2007 در کشور آمریکاست که تاکنون در 4 فصل و 52 قسمت به بازار عرضه شده و تاثیرات بسیاری بر کودکان تمام سنین گذاشته است. تاثیر این کارتون بر بچه ها به حدی است که در بازی های خود از شخصیت این کارتون الگوبرداری می کنند، به وسایل و اسباب بازی های مرتبط با این شخصیت علاقه شدیدی دارند و حتی نگرش آنها در مورد جهان و زندگی نیز تحت تاثیر این کارتون قرار گرفته است

ممکن است والدین به دلیل علاقه زیاد کودکان، از جنبه های مثبت و منفی که شخصیت های این کارتون بر کودکانشان می گذارند غادفل باشند و اطلاعی از اینکه آیا دیدن اینگونه کارتون ها برای کودکان مفید هستند یا مضر نداشته باشند. در این بخش ابتدا به معرفی داستان کارتون و سپس به بیان جنبه های مثبت و منفی آن می پردازیم.

داستان
این کارتون از جایی شروع می شود که بنجامین تنیسون، یا همان بن تن ده ساله قرار است تعطیلات را با پدر بزرگ خود بگذراند و تمام سال را برای این تعطیلات برنامه ریزی کرده است. او بعد از اینکه سوار ماشین پدربزرگش می شود دختر عموی خود، گوئن، را که هم سن اوست و برای گذراندن تعطیلات با پدر بزرگ آمده است می بیند.
بن که تمام نقشه های خود را برای تعطیلات نقش بر آب می بیند، بسیار ناراحت می شود و پس از ورود به جنگل از پدر بزرگ جدا می شود و داخل جنگل می رود. ناگهان شهاب سنگی به سمت او می آید و در نزدیکی او به زمین برخورد می کند. بن به سمت آن شهاب می رود و در کمال تعجب می بیند که ناگهان آن شهاب که بیشتر به یک توپ فلزی شبیه بود، باز و یک ساعت مچی داخلش نمایان می شود.

او دستش را به سمت ساعت دراز می کند و ساعت به دور دست بن می پیچد. پس از مدتی بن متوجه می شود که با هر بار فشار دادن دکمه ای در آن ساعت می تواند به شکل یکی از ده موجود فضایی و خیالی با قدرت بسیار بالا تبدیل شود و وظیفه دارد علیه شر در تمام کهکشان مبارزه کند. او همراه با دختر عمو و پدربزرگش به مسافرت می پردازد و سعی می کند به وظیفه خود عمل و به دیگران کمک کند.

مخاطبان
کارتون «بن تن» که بهتر است نام سریال بر آن بگذاریم، در چند فصل و متناسب با گروه های سنی مختلفی تولید شده است.

در فصل اول، بن پسر بچه لاغر اندامی است که حدود 10 تا 12 سال دارد. در فصل دوم و سوم نیز، بن نوجوان درشت اندامی است که حدود 13 تا 17 سال دارد. بنابراین سازندگان این کارتون سعی کرده اند با تولید آن در فصل های مختلف، گروه های سنی مختلفی را مخاطب خود قرار دهند و در بین کودکان و نوجوانان جای خود را باز کنند اما سوال مهم این است: آیا تماشای این کارتون برای این گروه وسیع از مخاطبان مناسب است؟

تهدیدها
کارتون «بن تن» جنبه های منفی بسیاری دارد که به بررسی تعدادی از آنها می پردازیم.

- خشونتبر اساس مطالعاتی که در مرکز روان سنجی آمریک انجام شده، وقتی کودکان کارتون هایی تماشا می کنند که در آنها خشونت های بسیار واقعی، به طور مکرر و بدون هیچ تنبیهی به نمایش گذاشته می شود، بیشتر احتمال دارد به تقلید آنچه دیده اند، بپردازند و رفتارهای مشاهده شده در این کارتون ها را در ارتباط با همسالان خود در مهد کودک یا مدرسه اجرا کنند.

 - تخیل و توهم: بن تن پسر کوچک ناتوانی است که در مدرسه و خیابان نیاز به یاری دیگران دارد و مدام مورد مضحکه و آزار دوستانش قرار می گیرد. او به یکباره، آن هم فقط با یک ساعت جادویی، تبدیل به موجودی قوی و نیرومند می شود که می تواند به تمام قدرت ها پیروز شود.

در این کارتون کودک می بیند یک فرد بسیار ضعیف با یک اتفاق ناگهانی، تبدیل به قهرمانی قوی و نیرومند می شود و آنچه در زندگی واقعی به زحمت به دست می آید، تنها با فشار دادن یک دکمه انجام می گیرد. این ویژگی ها می تواند موجب شود ذهن کودک به شدت توهمی بار آید و در سنین جوانی نیز فرد فعالی نباشد.

- هیجان خواهیتاکنون پژوهش های بسیاری در مورد کارتون هایی مثل بن تن کهس رعت تغییر تصاویر در آنها زیاد است، صورت گرفته است. نتایج نشان می دهد که تغییر سریع تصاویر سبب افزایش ترشح دوپامین در مغز است و همین امر سبب احساس هیجان در فرد می شود. البته احساس هیجان به خودی خود ایرادی ندارد اما برای افرادی که دائما این کارتون ها را می بینند، می تواند آسیب زا باشد.

وقتی فرد به طور مکرر در معرض این تصاویر قرار می گیرد، به سطوح بالای دوپامین عادتت و مغز او به نوعی به دوپامین یا همان منبع احساس هیجان اعتیاد پیدا می کند. این اعتیاد سبب می شود فرد حالت هیجان خواهی پیدا کند، و همواره به دنبال امور هیجان انگیز بیشتر که اغلب ناهنجار هستند، باشد تا بتواند سطح دوپامین را در مغز بالا نگه دارد.

نکته تکان دهنده در این بین آن که اسکن مغزی کودکانی که عادت به دیدن چنین کارتون ها و فیلم هایی دارند بعد از مدتی شبیه اسکن مغزی قماربازان حرفه ای می شود.

- کابوس های شبانه: تماشای این کارتون به این دلیل که حاوی خشونت و تصاویر حیوانات و موجودات عجیب است، می تواند برای کودکان زیر 4 سال، کابوس های شبانه و ترس هایغ غیرواقعی ایجاد کند.

فرصت ها

درست است که نکات منفی بسیاری در این کارتون وجود دارد اما به هر حال در بررسی همه جانبه آن می توان جنبه های مثبتی نیز ذکر کرد.

- این کارتون در تقویت رفتارهای مطلوب مانند مهربانی کردن به دیگران، ایثار و همدلی با سایر انسان ها می تواند مفید باشد.

- دیدن این کارتون به کودکان دیرجوش که محتاط و حتی ترسو هستند، کمک می کند که خودشان را جای قهرمان اصلی داستان بگذارند و در تخیل، خود را همانند شخصیت کاذرتون، شجاع، نترس و فداکار بپندارند.
-
تماشای این کارتون ذهن خیال پرداز کودکان را به تخیل بیشتر وامی دارد. البته این تخیل زمانی سازنده است که همراه با تفکر باشد.

اقدامات لازم

با توجه به بیشتر بودن تهدیدها نسبت به فرصت ها، احتمالا دیگر برایتان روشن شده که تماشای کارتون هایی مثل «بن تن» به خصوص اگر ساعات زیادی از شبانه روز را دربر بگیرد، چه آسیب هایی می تواند برای کودکان و نوجوانان به همراه داشته باشد. حال ببینیم برای کاهش این آسیب ها چه اقداماتی می توان انجام داد.
1- اقدامات پیشگیرانه

یکی از مهمترین اقدامات لازم، در درجه اول، محدود کردن تماشای اینگونه کارتون هاست، چرا که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است، به این منظور می توانید از راهکارهای زیر کمک بگیرید:

-  از همان ابتدای کودکی، بهتر است از خرید فیلم هایی با محتوای خشن خودداری و به عنوان یک قانون از آن یاد کنید. از همان دوران کودکی، یعنی 5/2 تا 3 سالگی، می توان کودکان را با قوانین موجود در خانواده آشنا کرد تا یاد بگیرند که تماشای چه فیلم هایی برای آنها مناسب است.

- برای محدود کردن مدت زان تماشای این فیلم های کارتونی بهتر است کودک در هر روز، بیش از 2 فیلم یا کارتون نبیند و این تماشا کردن نیز تنها در ساعات مشخصی که از قبل تعیین شده باشد. فراموش نکنیدکه وقتی کودک برنامه منظم روزانه داشته باشد، خود به خود زمان کمتری برای تماشای فیلم های کارتونی خواهد داشت.

2- اقدامات اصلاحی

علاوه بر اقدامات پیشگیرانه برای محدود کردن تماشای این کارتون، لازم است اقداماتی نیز برای کاهش آسیب های وارده به کودکان و نوجوانان انجام شود. راهکارهای زیر در این زمینه مفید هستند:

- می توانید همراه با فرزندانتان به تماشای این کارتون ها بنشینید و در پایان، با آنها راجع به آنچه دیده و نتیجه ای که گرفته اید، صحبت کنید. به عنوان مثال، می توان در این مورد صحبت کرد که آیا جنگیدن همیشه درست است؟ آیا بن تن می تواند کاری جز جنگیدن انجام بدهد؟ چه چیزی بن تن را تبدیل به قهرمان می کند؟ آیا چنین فردی در عالم واقع نیز وجود دارد و یا می تواند وجود داشته باشد؟

- اگر فرزند شما شدیدا جذب موجودات خیالی کارتون و مهارت های جنگیدن آنها شده نگران نشوید. می توانیدبا معرفی کتاب های تخیلی مناسب، تفکر فرزندتان را نیز فعال و از این فرصت برای پرورش تخیل او استفاده کنید.
-
همچنین می توانید به تدریج به جای قهرمان این کارتون قهرمان های دینی و ملی مثل حضرت علی (ع)، پوریای ولی و رستم دستان جایگزین کنید. البته بدیهی است که به یکباره نمی توان بن تن را با رستم جایگزین کرد. بلکه این کار را باید قدم به قدم انجام داد. می توانید برای این کار ابتدا با جایگزین کردن بن تن با قهرمان های کارتونی مناسب تر آغاز و سپس با معرفی کتاب ها و داستان های آموزنده، در چند مرحله، بن تن را با یک قهرمان و الگوی مناسب جایگزین کنید.

3-  اقداماتی برای پس لرزه ها

برخی کودکان ممکن است هرگز کارتون «بن تن» را ندیده باشند اما تحت تاثیر همسالان خود، یا با تعریف هایی که در مهد کودک یا مدرسه از دوستان خود در مورد «بن تن» شنیده اند، جذب کارتون شده و به اسباب بازی ها و لباس های مربوط به بن تن، که در همه اسباب بازی فروشی ها پیدا می شوند، علاقه شدیدی نشان بدهند.
این حالت اغلب برای کودکان بالای 4 یا 5 سال و بعد از ورود به مهد یا مدرسه اتفاق می افتد. بنابراین می توانید با فرزند خود صحبت کنید و برای او توضیح بدهید که این کارتون مضمون مناسبی ندارد و به دلیل وجود خشونت یا به دلایل دیگر مورد تایید شما نیست.

همچنین بهتر است در این مورد که این شخصیت کارتونی و اسباب بازی های مربوط به کارتون مناسب با فرهنگ کشور ما نیست با فرزند خود صحبت کنید.

در نهایت اگر فرزندتان با صحبت های شما قانع نشد و همچنان برای خرید این وسایل اصرار داشت، قدری از سختگیری خود بکاهید تا باعث لجاجت در کودک نشود. مثلا می توانید در شرایط خاصی این خرید را برای کودک انجام دهید، ولی خرید بیشتر این وسایل را محدود کنید.

سپیده دانایی

 

منبعbartarinha.ir: 

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (14)

مامان فرنيا
26 اسفند 92 14:02
ممنون از مطلبي كه گذاشتيد خيلي به من كمك كرد تا بتونم بهتر به فرنيا كمك كنم يادش بره چون هم اين كارتون را نگاه نميكنه يعني از ديدنش بخاطر خشونتي كه داره خوشش نمياد هم همانطوري كه قبلا گفتم جديدا مدت نگاه كردن تلويزيون محدود شده و فرنيا هم اين را فعلا پذيرفته هم اينكه از وقتي من مدت يكساعت را به بازي تمام و كمال با دخترم صرف ميكنم حس ميكنم رفتارش ارامتر شده و بازيهاي دخترانه اش بيشتر شده فقط اين اسم بن تن را نميشه از ذهنش پاك كرد
یه مامان
پاسخ
خواهش میشه مامان عزیز خوشحالیم که براتون مفید بوده دقت نظر و توجهتون در زمینه ی تربیت صحیح دخترتون قابل تحسینه ان شاالله که راهکارهایی که گفته شده بود بتونه به شما کمک کنه تا به چیزی که دوست دارید برسید و البته از کچلی نجات پیدا کنید و اینقدر موهای سرتون رو نکنید
نازنین
26 اسفند 92 16:22
واقعا پستای که میزاری قابل تحسینه ارزو دارم نوروزی که پیش رو داری /اغاز روزایی باشد که ارزو داری..پیشاپیش عیدتون مبارک.
یه مامان
پاسخ
ممنونیم از لطفتون مامان عزیز. ما هم نوروز رو به شما تبریک عرض می کنیم و بهترین آرزوها رو براتون داریم.
مامان شبنم
26 اسفند 92 16:50
سلام بسیار جالب بود ... تاثیر پذیری بجه ها از کارتون ها که دیگه نگفتنیه ... برای ما هم که هنوز با این قضیه مواجه نشدیم این مطلب بسیار مفید بود ممنون
یه مامان
پاسخ
سلام مامان عزیز خواهش میشه! خوشحالیم که مورد توجهتون واقع شده
مامان پریسا
27 اسفند 92 6:49
سلام وقت به خیر. البته این جور کارتون ها بیشتر مورد توجه پسر بچه ها هستن و دخترها کمتر توجه میکنن.خدا رو شکر پریسا هم همینطوره. ولی کلا من هم با نگاه کردن زیاد کارتون ها مخالفم. حالا چه بن تن باشه چه کارتون های دیگه. البته فکر میکنم با خصوصیاتی که از این کارتون گفتید، خیلی از کارتون های دیگه هم همین مدلی باشن مثل مرد عنکبوتی یا .... به قول مامان فرنیا جون من هم گاهی که وقت بیشتری برای بازی با پریسا میذارم ، کمتر سراغ تلویزیون میره از این بابت خیلی خوشحال میشم. و یا اگر بتونم با بقیه ی وسایلش سرش رو گرم کنم و یا وقتی میبینم با اسباب بازی هاش چنان غرق بازیه که تلویزونی که روشنه نتونسته توجهش رو جلب کنه خیلی خوشحال میشم.
یه مامان
پاسخ
سلام مامان عزیز وقت شما هم بخیر و شادی باشه ان شاءالله همینطوره! البته کارتون هایی هم هست که خیلی مورد توجه دخترخانم هاست و شدیدا می تونه تاثیر بدی روشون داشته باشه. کلا والدین باید خیلی حواسشون رو جمع کنند. در مورد بازی هم کاملا موافقیم، اصولا بچه ها از گردش و بازی بیشتر از دیدن فیلم و بازی های رایانه ای خوششون میاد، این ماهاییم که اگه بیشتر وقت بذاریم میتونیم هم بچه ها رو محدود نکنیم و کار کنیم که اونا خیلی بهشون خوش بگذره و جایگزین لذت بخش تری براشون پیدا کنیم و هم به هدف خودمون برسیم و جلوی دیدنشون رو بگیریم. براتون آرزوی موفقیت داریم مامان مهربون
مامان گلها
27 اسفند 92 10:20
مطلب رو کامل نخوندم چون وقت ندارم ولی نظرم اینه من که سعی میکنم دخترم اصلا" کارتون هایی رو که حرکات و کارای خشونت آمیز دارن رو نگاه نکنه. مخصوصا" دخترا چون روح لطیفی دارن روی روحیه و ذهنشون هم اثرات بدی داره. میتونیم با نشون دادن کارتون های دیگه ای ، رفتار های خوبی رو که توی این کارتون هم هست ، در بچه ها تقویت کنیم. ممنون از مطالب زیباتون
یه مامان
پاسخ
آفرین! اگه اوضاع قابل کنترل باشه و بشه جلوی دیدن این فیلم ها گرفته بشه که خیلی خوبه، حداقل تا سنی که بچه ها به قدرت تشخیص برسن و بشه باهاشون توصیفی کار کرد. ولی بالاخره جامعه به گونه ای هستش که بچه ها از همدیگه در مورد فیلم ها و کارتون ها می شنوند و اون موقع است که باید تمهیداتی در این زمینه بدونیم و بلد باشیم. راستی اون لینکی که برای یک عدد مامان عزیز نوشتیم رو هم پیشنهاد می کنیم مطالعه بفرمایید: http://mamanschool.niniweblog.com/post390.php
یک عدد مامان
27 اسفند 92 10:21
"mahdood kardan" age hooshmandane nabashe natijeye kar kheyli eftezah mishe! vaghti be soorate gostade va motenave ben10 tabligh va pakhsh mishe , nemishe bache.ha ro mahdood kard.faghat bayad hooshmandane amal konim va juri ke bache'ha hassas nashan nokate mosbat ro por'rang konim. man ke shakhsan az ben10 halam be ham mikhore ba ooon hayoolahaye zeshtesh vali be khatere pesara nemitoonam azash sade begzaram. khoda ro shokr dar in khosoos ta alan morede khasi pish naumade va oza tahte kontorole mazerat toolani shod
یه مامان
پاسخ
خواهش میشه مامان عزیز! کلی خوشحال میشیم که از نظرات قشنگ شما استفاده کنیم. خدا رو شکر که این فیلم ها نتونستند مشکلی براتون ایجاد کنند. شاید دلیلش پررنگ شدن الگوهای واقعی و رفتار شما در این زمینه بوده.
یک عدد مامان
27 اسفند 92 12:30
بالاخره درستش کردم ... آخیش!فارسی رو عشق است!! یه چیزی ! من کلا درباره بن تن اصلا احساس خوبی نداشتم،ناخودآگاه فک میکردم این کارتون و این شخصیت باید خیلی خبیث و پلید باشه و قاعدتا اثراتش روی بچه ها باید خیلی بد باشه!بعدش کنجکاو شدم و درباره این شخصیت خیلی تحقیق کردم ، اولین مقاله ای که چن مورد از خوبیای این شخصیت رو گفته بود همین پست شما بود! انصافا همین قضیه "کمک کردن" رو میشه برای بچه ها خیلی پررنگ کرد و درست ازش استفاده کرد.اون دو مورد بعدی احتیاج به تحقیقات خیلی بیشتری داره و بی گدار نمیشه به آب زد. یه چیز دیگه! وقتی قند و عسل 3-4 ساله بودن از "لولو" خیلی میترسیدن! با اینکه من و باباشون به هیچ وجه از این کلمه برای ترسوندن اونا استفاده نکرده بودیم ولی خب به هر حال از اطرافیان شنیده بودن و باعث شده بود هی الکی بترسنمن همش دنبال یه راه حلی بودم که اینا رو تقویت کنم شجاع باشنخدا نکرده مردی گفتن ... اینا هم مَــردای آینده ... باید جلال و جبروت داشته باشن و ترسو نباشن خلاصه! زد و دایی جونیشون براشون کارتون "مدرسه هیولاها" رو هدیه آورد . اولش شک داشتم بذارم بچه ها ببینن یا نه ولی بعدش از بس کارتونش بامزه بود و کلی هیولای عجیب غریب و بامزه توی این کارتون بود باعث شد قند و عسل به کلی ترسشون درباره "لولو" بریزه و حتی قضیه براشون مسخره و خنده دار به نظر برسه
یه مامان
پاسخ
به به ! مبارک باشه! واقعا هیچی فارسیِ خودمون نمیشه. خیلی جالب بود، پررنگ کردن مزایاش هم می تونه یه راه حل باشه. یه اتفاق جالبی که افتاد این بود که یه مطلبی قبلا در مورد راهکاری که باعث میشه اثرات فیلم ها و کارتون ها روی بچه ها کمتر بشه گذاشته بودیم و اولین نظر هم نظر شما بود که نوشته بودید من از قهرمان های واقعی و... برای الگوپذیری بچه ها استفاده می کنم. آفرین داره یک عدد مامان عزیز! این هم لینک اون پست که عرض کردم: http://mamanschool.niniweblog.com/post390.php
مریم مامان دونه برفی
27 اسفند 92 12:53
چه افسانه ی زیبایی... زیباتر از واقعیت .. راستی مگر هر شخصی احساس نمیکند که نخستین روز بهار گویی نخستین روز آفرینش است؟ نوروز مبارک
یه مامان
پاسخ
اولش فکر کردم بن تن را می گویید، بعد که ادامه دادم دیدم.... نوروز منظورتون بود ممنونیم از لطفتون مامان عزیز. ما هم به شما تبریک عرض می کنیم و سالی سرشار از موفقیت و شادکامی رو براتون آرزومندیم.
مامان شبنم
27 اسفند 92 16:33
سلام مدرسه تعطیل شده ؟ رفتید تا بعد عید ؟ بابا اقلا یه پیک نوروزی میدادین خبر دار بشیم مدرسه داره تعطیل میشه
یه مامان
پاسخ
سلام مامان عزیز در راستای پروژه هایی که دقیقا هفته ی قبل از عید برا همه ی مامان ها پیش میاد، این هفته ، درگیری های زیادی داشتیم ، البته پست برا بالا رفتن بود ولی متاسفانه وقت ویرایش و بعد از اون جواب دادن دقیق به سوالات و نظرات نبود، و به خاطر همین شرمنده ی روی گلتون شدیم. تا روز عید که پیک نوروزی بدیم خدمتتون
یک عدد مامان
28 اسفند 92 4:42
خصوصی دارید
یه مامان
پاسخ
ممنونیم از این همه نکته سنجی اتون.
مامان فرنيا
28 اسفند 92 9:25
سلام صبح بخير سال نو را پيشاپيش بهتون تبريك ميگم انشالله سالي پر از خير و بركت را پيش رو داشته باشيد از اينكه در طول سال گذشته خيلي چيزها از شما و مطالبي كه گرداوري كرديد و اينجا گذاشتيد ياد گرفتم ازتون بسيار ممنونم و همينطور بخاطر اينكه وقتتون را براي ما مامانها اختصاص داديد و به تمام كامنتها با دقت و مهرباني پاسخ داديد بسيار سپاسگزارم و يك تشكر ويژه بخاطر معرفي كردن يك روانشناس خوب واقعا نميدونم چطور از تمام مهربونيهاتون تشكر كنم انشالله هميشه موفق و سلامت باشيد كوچولوهاي نازتون را ميبوسم
یه مامان
پاسخ
سلام مامان عزیز وقتتون بخیر باشه ان شاءالله ما هم پیشاپیش سال نو رو به شما تبریک می گیم، امیدواریم سالی سرشار از خیر و برکت براتون باشه. ممنونیم از این همه لطفی که به ما دارید. و بابت مشارکت قوی ای که امسال با ما داشتید و دلگرمی ای بودید برای ما. و به خاطر نکات ظریف و قشنگی که تک تک مامانا یاد ما دادید. از همه اتون ممنونیم...
مامان پریسا
28 اسفند 92 10:12
سلام صبح به خیر. خسته نباشید. چند دقیقی قبل پست چی هدیه ی قشنگتون رو برامون آورد ممنون پریسا الان نشسته داره باهاش بازی میکنه به مامان علی هم خبر دادم کیک اماده کنه تا برم هدیه ی علی جون رو هم برسونم
یه مامان
پاسخ
سلام مامان عزیز وقت شما هم بخیر و شادی باشه ان شاءالله خواهش می کنیم، قابل قهرمانای کوچولوی ما رو نداشت. به به ! کیکی که مامان علی آقا بپزه، خوردن داره... به جای ما هم بخورید، نوش جونتون
مامان محمد و ساقی
10 فروردین 93 0:30
امان از دست این شخصیت های کارتونی ما که خدا رو شکر راحت شدیم.آخریش همین بن تن بود که پسرمون گاهی وقتا میرفت تو قالبش ولی هیجانش مسبت به شخصیت های قبلی مثل اسپایدر من کمتر بود.تا جایی که چند ماه پیش که آخریم سری پخش شد فقط در حالت دراز کشیده به این کارتون نگاه میکرد ولی همینطور که بزرگ میشن نوعش فرق میکنه...کشتی کج رو کجای دلم بزارم ولی برعکس دخترمون...هیچ وقت تو قالب شخصیت های کارتونی نرفته.مثلا" بعضی وقت ها بهش میگم مثل فلان پرنسس شدی...میگه نخیر...من ساقی هستمحالا نمیدونم بزرگتر بشه چی میشه
یه مامان
پاسخ
به نکته ی ظریفی اشاره کردید، واقعا دیدن بعضی از صحنه ها مثل همین کشتی کج اصلا مناسب سن بچه ها نیست، و حتی دقیقترش رو بخوایم، مناسب سن بزرگترها هم نیست. در مورد ساقیِ عزیز، خیلی جالب بود ، امیدواریم که با شخصیت دخترانه و قشنگش تا آخر همین ساقیِ دوست داشتنی باقی بمونه.